Demonstrationsporträtt #1: Kristian Svensson

Kategoriserad Under: Nyheter
kristian

Kristian Svensson spelar kl 13 på Möllevångstorget (Foto: Torkel Engström)

Varför har du valt att engagera dig för nätverket för en giftfri stad?
-Jag hörde talas om fabriken och problemen runt den en stund innan nätverket bildades. Jag reagerade på att det anses farligt att bedriva verksamheter i området samtidigt som det bor människor precis bredvid, det är något märkligt med proportionerna i det. Effekten verkar ha blivit en slags mörkläggning, kanske oavsiktlig, därför tycker jag att nätverket är ett bra initiativ.

Kristian Svensson spelar  på samlingen till demonstrationståget på Möllevångstorget kl 13.  Han beskriver själv sin musik som svenskspråkig och samhällstillvänd. Du kan höra den här: http://www.myspace.com/kristiansvensson